Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening

Livets mening
denna gåta
som upptar människor

Men
är inte livets mening
att finnas till för andra
känna sig behövd
sedd
med sina fel och brister

Jag duger helt enkelt.....




Fri vers av AA VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-01 01:13



Bookmark and Share


  Christine Sabel
absolut så
2012-04-07

  Ninananonia VIP
Skönt visst gör du det :)
2012-04-03

    Birgersdotter VIP
ja just så...
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP