Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrapunkt


En stråke penetrerar
den uppspärrade näthinnan

fotografierna och fukten

(som binder samman)

en vaken dröm absorberar
fragment av en okänd människas
kaosartade drömmar

en spårvagn mot evigheten

akustiskt småsten
på andra sidan luren

utklippta remsor tid

stråkarna och balansakten
i existensens nollpunkt




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-01 13:01



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
välskriven text, känns som om varje ord är satt med eftertanke.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin