Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta slår för förlorare



Jag leker svårfångad när du jagar mig med rusande puls,
greppar hårt om känslornas knivskaft
Sticker dig då och då med väl valda ord,
gör dig svagare så att jag får mer kraft

Du blöder hårt, du blöder än,
min hud är gjord av pansar
Du slickar såren om igen,
jag kröner dig med törnkransar

Ställ mig på din piedestal,
sätt dig ned på knä, seså
Jag kan inte älska om jag inte står högst,
riskerar aldrig att bli trampad på

Mitt hjärta slår för förlorare,
bara en tar plats som vinnaren
Ingen kan älska som förlorare kan,
tro mig, jag har själv varit en









Fri vers av dagbokspoesi
Läst 786 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-01 21:33



Bookmark and Share


  Ebba Dahlman
duktiga du!
jag blir alltid glad när jag ser att du har lagt upp en ny dikt!
älskar avslutningen!
2012-04-05

    kivu
Åh jäklar vad fin!
2012-04-02

  Christian Eriksson
Den här gillade jag särskilt. "gör dig lite svagare så att jag får mer kraft". Tack för att du delade den. Fin dikt!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi