Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem räknar kärleken?

Kärleken är som luft.

Kärlek kan inte räknas
Den bara finns där.

Kärlek kan inte räknas
Den är bara förutsättningen för livet.

 

Aritmetiken fungerar bara
om du väljer
att inte tro på kärleken.

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 475 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-01 23:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och bra skrivet
2012-04-03

  Teresia Ridell
"Kärleken är bara en förutsättning för livet"... Vacker sanning !
2012-04-02

  Minkki VIP
Älskar definitionen "kärleken är som luft" - alltså skenbart obefintlig, men livsnödvändig.
2012-04-02

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2012-04-02

  thyra
Väl uträknat av dig :) Kloka ord!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)