Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fundering

Säger en dikt
mer om läsaren
än om dess författare?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-02 02:13



Bookmark and Share


    Phantasos
Beror helt på! Behöver inte heller säga någonting alls.
2012-04-24

    AA VIP
Nog både och....
2012-04-15

  zallander
Både och
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP