Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

           Underbara psalmer påskdagen. Glädje som lyfter.




GLAD PÅSK!!

 

 

Vad lägger vi i Hälsningen "Glad påsk"

Tänk efter!!??

 

Ledighet från jobbet?

Skolan?

Fester?

 

God mat?

Sill och nubbe?

 

Eller tänker vi på

varför vi firar påsken.

 

Med sorg och smärta

 

och sedan

Glädje, glädje?

i påskdagens psalmer.

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 09:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag tänker på varför
påsken firas, maten kommer
i andra hand,

Glad påsk till dig!
2012-04-02

  Bibbi VIP
Både ock tror jag för min del i alla fall.

Glad Påsk till Dig!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP