Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känns social kontakt med främmande personer för mig


Blanda ej era cirklar med mina

Blanda ej era cirklar med mina
tränger inte på med er närhet
era röster förvränger och stressar
ljud som studsar mot väggen
jag ber er, dra inte in mig i era problem
lämna mig bara ifred
låt mig komma till er när jag vill
jag inser att jag måste dela er värld
men ni delar också min värld
det är svårt att anpassa mig
kan inte ni som anses normala
göra en liten eftergift?
Blanda ej era cirklar med mina
sudda inte ut mina gränser
de är mina skydd mot er
mot en skrämmande verklighet




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-02 13:53



Bookmark and Share


  Yheela
Bra förklarat.
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten