Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dietbetraktelse

 

Dessa bladgröna måltider

mitt i livet.

En lånad auktoritet,
doktorns order,

tystar effektivt

alla

”men lite kan du väl unna dig?”

Till och med självtrotset
kniper käft.

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke