Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (sken)...

 

Vår nya partiledare Löfven

bjöd in den Judiska församlingen.

Förhandlade och sa:

Ilmar Reepalu ska,

strida för partiets värdegrundssken!

 

©tk.

 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra