Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tid när vi bara var och glada var vi att vi hade varann är dom verligen inte här nu?


En tid när? men tiden ändras..

Du kanske tror att jag inte vet

du kanske tror att jag inte ser

du kanske tror att jag ar påvag någon annanstans

du kanske anar vem jag är

men känner du mig på riktigt?

eller är det en målad bild som har fastnat

förlorad är inte jag

så ge mig en chans

tro på mig

jag lever

jag går inte in i trans

jag lever

min själ är närvarande

Jag tror på dig

Du är vacker in ifrån och ut

vad vill du mig? är det verkligen för att skada mig?

Det tror inte jag på.

Jag ser in i dina vackra ögon

Och jag tänker

jag kanske aldrig velat sätt

Eller har du?

vill du glädjas för min skull? för jag vill glädjas för din.

Jag tror att vi är gjorde för varandra eller har jag fel

det kanske är en del av vårat fel

vem vet? du eller jag

Vi får se när vi återförenas.





Fri vers av Amina_hym
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-04-03 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym