Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärring i handen är bättre än tio gubbar i skogen. Men akta sig för kärringtanden.


Tandrötan ett tidens tecken?






Jag vill hellre ha kärringvälde
fram för kärringarna att ta över.

Men akta sig för snaskets farliga inverkan!
En toblerone är mycket värre för politiken

än att fuska till sig olika slags vårdande
och skolande pengar på 'marknaden'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 10:21



Bookmark and Share


    Yarissa
Ja, hur kan egentligen en Toblerone bli så farlig?
med tanke på allt annat spektakel
Kul text med plats för funderingar
2012-04-03

    ej medlem längre
Tänkvärt och underfundigt!
:D

Men en röten kärringtand är väl inget att vara rädd för, eller......
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP