Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk!

Tar lite ledigt över påsk!

Hoppas att ni får ett ägg
fyllt med värme och kärlek

Kramar till er alla
och en önskan om
en riktigt skön och trevlig Påsk :)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 625 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-04 10:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Glad Påsk!
2012-04-04

  Teresia Ridell
Önskar dig detsamma Lars !
2012-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
L edighet nu
A bsolut gott Du
R å om sig, fira
S e påsken spira
* kanske ta en bira!
2012-04-04

    ej medlem längre
Tack detsamma Lars! Påsk kramar :)
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin