Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andakt

Skuggan av ett kyrktorn
ringer in påsken över

gråa nejders tystnad

speglade vingar snuddar
vid trädtopparnas tunna silver

och ekot av en Bach-kör svarar
från ekens utbredda orgel

en karg vishet sveper
över fältens kyla

och frostens strängar

stämmer himlens harpa




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-05 19:42



Bookmark and Share


  Silverstripe
Fångar nuet på ett bra sätt och slutet fångar mig "och frostens strängar stämmer himlens harpa" - härligt!
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin