Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tand


Skrapa på ytan
Under fernissan
Finns en historia

Som formats av
Tidens tand

Som oupphörligt
Bestämmer riktningen

Kontexten
Det levda sammanhanget
Avgör spåren
Vi lämnar efter oss




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-07 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP