Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren som försvann

Ena dagen blåsippa
Andra dagen vitt

Snötäcke som inkapslar
Vårens födslovåndor

Gårdagens ljumma vindar
Har förbytts till Kung bores kyla
Som ännu härskar






















Fri vers av AA VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-07 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP