Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusa linjer

genom stora fönster
ser jag in i skogen
på andra sidan vägen

jag ser granarna
och mossan
dova toner i grönt

på en berghäll står en ensam björk
klädd i svart
och vitt

ljuset
hittar springor mellan grenar och kvistar
några strålar når ända ner till marken

jag vrider persiennen
och ser linjerna som rör sig genom rummet
över golvet
upp på väggen

tysta reflektioner




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-04-09 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ger en vacker bild...
2013-03-11

  Osvalds_Dotter VIP
Känner skogens vackerthet genom dina rader...
Vackert skriftat.

I skogen får man kraft,
om så av den där ensamma Björken ;)

Öppna dörren och låt våren locka dig utanför husets
gränser....
2012-04-12

  Yheela
vackra bilder och reflektioner
2012-04-10

  Änglaögon
Fina reflektioner.
2012-04-10

    ej medlem längre
Det känns lite som om björkarnas tankar sträcker sig in i rummet .. :) Fint med tillfälle till reflektion.
2012-04-10

  Yrre VIP
Vackert!!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP