Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Slå an en sträng
På livets lyra

Tonerna bildar
Ljuv musik

Varats
Oändlighet
Skapar skönsång

Alla bär vi på vår melodi
Vår egen tonat
I mänsklighetens kör.




Fri vers av AA VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-08 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP