Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvillingsäck




natthimmel i sovsäck

 

himlakroppar långt borta

kroppar nära

blickar mot det okända

 

 

 




Fri vers av Peter Romance
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-08 12:34



Bookmark and Share


  karenina VIP
varmt och nära och med oändligheten ovan.. kan det bli bättre? :)
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance