Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"slumpen\"

Tror du vinden finns,som fyller dina segel,
eller är den en illussion?

Ljuger hjärtat när du ser ditt barn eller den du älskar?
Fåglarna flyger omkring på måfå,
eller har de ett mål?

Allt kan förstås med ord
eller går du vilse mellan raderna?
Fiskarna simmar förvirrat omkring i havet
ty dom kastades dit av slumpen.

Det finns ju inga lagar
Så jag kastar mig ut från balkongen i hopp om att kunna flyga.
På väg ner mot marken
inser jag mitt misstag.




Fri vers av Ali D VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-29 08:36



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
gillar tankarna... de är lite tvekande
pedlar mellan det vi hoppas och det vi fruktar är sant?
ja, hur vet man när man ska chansa...
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP