Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och In

Någon vänder ut och in på sin själ
Och letar efter språket

 

Eller så vänder man ut och in på språket
på jakt efter sin själ.

 

Poesi är när man lyckas
vända ut och in på själen,

och sedan ställa saker rätt
genom att vända in och ut på språket...

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 347 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-09 01:32



Bookmark and Share


  walborg
Det kanske är just det som är spännande - att växla mellan nivåerna. Kul och kreativt!
2012-04-20

  M M Mannheim VIP
Kul att se något skrivit bland sanddynerna!
2012-04-13

  © anakreon VIP
En definition så god som någon annan!
Calle
ler och applåderar
2012-04-10

  AUDACITY
:)
2012-04-10

  anits VIP
Mycket underfundigt skrivet
2012-04-09

  Minkki VIP
den definitionen är bra!
2012-04-09

    Birgersdotter VIP
just så...
2012-04-09

  Eva Langrath VIP
Underfundigt om ut och in och in och ut igen
2012-04-09

  Bringebruden
Just så...
2012-04-09

    ADI Nehlin
finurlig..tyckte om
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)