Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Det är det jag letar efter.


En glipa mellan husen
där maskrosorna
tagit över


En liten övervuxen stig som korsar motorvägen.

Ett barns första cykelfärd.


Ett hål i molnen efter ovädret.

En man som dansar på en stålvajer
spänd mellan hustaken


Han som med skrikande däck missar döden
och ser sig förvånat omkring


Morgonen när rädslan släpper taget.




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-01-29 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP