Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 7/4 2012




VARDAG

 

 

hon känner glädje, nu ikväll

imorgon är det vardag igen

så skönt att dom röda dagarna

äntligen är slut

 

visst kan hon förstå, alla dom

som gläds när det blir röda dagar

och får lite ledighet

 

hon har aldrig tyckt om röda dagar

inte ens när hon var barn var dom

röda dagarna något hon inte kom

överens med

 

så imorgon är det vardag igen, det

känner hon sig tacksam och väldigt

glad för

 

 

anits 9 april 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-09 23:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Fina blommor som lyser upp.
2012-04-10

  Larz Gustafsson VIP
1 maj, 1 maj, varje sliten kavaj...

Skojade bara.
Själv sitter jag på jobbet och längtar tillbaka till det röda...
Detta trots att jag faktiskt befinner mig hos ABF...(Arbetarnas Befrielsefront).
Några av oss talade om att bilda ABF(r) i pannrummet. En hemlig cell, liksom.

Nåväl. Sov så gott som intet i natt. Suck...
2012-04-10

    ej medlem längre
Då öppnar banken, javisst!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP