Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt liv

Vårens nakenhet
är känslig för ljus och värme

Det blottlagda
ligger avvaktande
och väntar på att
börja gro och växa

En ny gryning
är i antågande

Ett nytt liv
med sin längtan
och hopp
tar vid
för att värma frusna själar
med all sin färgprakt.




Fri vers av AA VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 00:41



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vackert och hoppfullt.
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP