Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolia

ljusår av stjärnor var avståndet
mellan din mobil och den
beiga 6o-tals luren

medan statiska andetag
studsade mot plasten
ritade din cigarett
mönster i mig

-

jag föreställde mig en tid
då allt det här var glömt

då du var en blå skugga i
de flimrande björkarnas
violetta skymningsglänta

ett gyllene höstlöv i de dalande
dagarnas allé

en sluttning i tidens landsväg

du sa att du behövde tid att tänka

men tiden rinner ur våra händer
medan de elektrifierade tungspetsar
som snuddat vid varandra mister sin laddning

låt vågorna slå, låt mörkret komma




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-10 16:54



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Uppskattar bilderna här.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin