Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallucinatorisk injektion


den galopperande gasellens öga koncentrerar
existens vanmakt och skalpellen
snittar i sekundens vävnad

under oss lösgör sig natten och
bakom din vita hand skriker tre
blinda månar

under isen rör sig
skuggor från ett drunknat sekel

(hattar , paraplyer, cirkushjul )

-

din pupill är en guppande boj
i iris vatten och den svarta solens avflagnade
tapet regnar ner över din blottade kropp

ett ögonblick och gamarna är över dig

ett andetag och allt är över




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-11 10:55



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Denna dags bästa läsning. Tack, snyggt hantverkat.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin