Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stålar av glädje medan jag freakar ut!

Vi sitter där
bredvid varandra i det grovhuggna träbåset

vindruckna
samtalssugna
sitter vi där och myser

andra verkar ha trist
i vår närhet
vi skrattar högt
tar plats
men gör inte anspråk på mer

våra samtal handlar om allt
och samtidigt ingenting
världspolitik
film
musik
litteratur
och avslutar samatalet
om livet




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 204 gånger
Publicerad 2012-04-11 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t