Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröjdeljus




till golvet slagen
av bedrövelse



sluter hon
bedrövelsefjädrar

runt regnbågsfjädrar



därinom
drömmer


kvinnan



solens
fröjdeljus




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-11 22:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Svärtad bedrövelse landar bland regnkulörer och en ljus ingivelse med lagom densitet börjar sprida sitt sken.
Fröjdefull ro börjar sippra ända uti i tåspetsarna.
2020-09-03

  Linda CH VIP
Sorglig men underbart vacker! Hoppas hon kan ta sig ur bedrövelsen och få känna glädjens sanna ljus!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser