Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läcka




vinden
skär

genom takåsen



rör med leendefinger
i stupränna




droppfjärilar virvlar



i vindstilla
skruda de

fönsterbleck



kastanjer
kastanjetter
ljuder




lindar
varma sjalar
runt

frysande ryggås
skuldror




lyfter bokens blad
invid

kökets hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser