Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankevila

Går planlöst
in i natten
tröttheten griper tag
tankarna virvlar

En dags vedemödor
går mot sitt slut

Vila
med förvissningen
om en ny morgondag




Fri vers av AA VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-12 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP