Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggarens skylt

Ge några kronor
till en hjärtesjuk
utfattig hemlös
stackars poet som
bara har ord
på sitt bord
All we need is money!
För mig är din krona
tio värd
OBS! Drogfri men hemlös
på grund av kärlek
Sätt din sekin i god jord
Medborgare skänk en peng
Du blir rikt belönad i himmelen

Snart ordnar väl nån Tiggarmästerskapet
Nää! Nu får du väl ge dig - det finns gränser
Jag fattar ingenting...ere nåt fel med att göra
tiggeriet populärt?
Det är så olika
Några står och andra sitter
Några sover medan andra vandrar
med sina instrument
Alla skulle ha tre tiggardagar
varje år
Fastande

Alla borde bada nakna
Alla dagar
Skänk en slant till en naken poet
Så skall han rikt återgälda det




Fri vers av claes fredelius
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-04-12 07:23



Bookmark and Share


  Elisabeth H
:) gillar detta.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius