Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Marknaden tvingas tjejerna spela på sexet

På Marknaden tvingas tjejerna spela på sexet
Äsch - det är väl naturligt och inget tvång
På Börsen sjunker värdet under rena spexet
Se på henne! Det där är naturlig kvinnogång!
Men ack...blomningens tid är kort
Det är för enkelt att göra abort
Vi äro slavar under naturens tvång

Grabbarna spelar med framgång
pengar och makt
Några få spelar med sång
Alla går på jakt
om våren och slickar sig
förstrött om munnen
när hon förlorar sig
i ögonbrunnen

Å allt är förgänglighet
Och fåfänglighet
På Marknaden i synnerhet




Fri vers av claes fredelius
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-12 09:34



Bookmark and Share


    Phantasos
bravo!
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius