Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din sång




koltrasten


omfamnar
mitt hjärta


innerligt
så innerligt

ber jag dig
koltrast


må dina ords sångljus
vara

sannhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-12 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är vackert ,samtidigt är jag inte van att dina texter nu är kortare
du har mer "Power "nu.
2012-04-14

    ej medlem längre
vacker är din sång...
2012-04-13

    Birgersdotter VIP
vacker
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser