Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




MIN DAG

 

 

två underbara tjejer

älskade barnbarn, har

jag haft förmånen att

få ha hos mig idag

 

två tjejer som sprider glädje

gjort min dag till en annorlunda

dag, en underbar dag

 

 

anits 13 april 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-14 00:06



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken underbar dag
fylld av glädje
Underbart foto
2012-04-15

  Michaela Dutius
Man riktigt känner din glädje genom orden!
2012-04-14

  Rosen VIP
glad för din skull, även för barnbarnen som får umgås med dig
2012-04-14

  Eva Helene VIP
Värmande glädjerikt!
2012-04-14

    Birgersdotter VIP
Så mysigt
2012-04-14

    ej medlem längre
Va fint!
2012-04-14

  Bibbi VIP
Så roligt för Dig.
2012-04-14

  aol
så gör dom,
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP