Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeflykt

Sitter ensam
i natten

Tankarna flyr
från nuet
till tider som flytt

År som gått
perioder i livet
som passerats

Bevarade som
årsringar
som vart och ett
innehåller minnen

Minnen som berikar
smärtar
och formar det fortsatta
varandet




Fri vers av AA VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-14 00:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP