Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poet



genom liv och blod
genom dröm och smekning
du som
fyller

våra ord

fyller mig
levande inuti
med livsinsikt
och inspirerande mening









Fri vers av glasa VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-14 11:53



Bookmark and Share


  evana
Precis så. En skönsång!
2012-10-17

  Sonja Sidorow Lapington
enkelt, vackert och kärleksfullt
2012-04-14

  Linda CH VIP
Många applåder!
2012-04-14

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-04-14

  Quasimodo
En fin hyllning till de som kan skapa och ge detta genom sina ord!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP