Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hemlöst hjärta


Då vi sågs vällde havet

in över staden, våra kroppar
var båtar som kantrat

tidsaxlar som kolliderat

slingrande klätterväxter
som växt samman

du är ett hemlöst hjärta
i en glasburk

att älska är att förlisa

att stilla drunkna tillsammans




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-14 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin