Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogstunnlar

Skogstunnlar
drar minnen till sig

Cykelfärden genom
ungdomen

Vem ser dig nu?
Vem var du då?
Vem är du nu?

Minns du sommaren
för länge sen
när solen sken och årstiden
var där de skulle?

Minns du de lättare stegen?
Minns du?
Minns du?

Skogstunnlar
drar minnen till sig




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-14 21:09



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
känns varm!
2012-04-15

  LenaJohansson VIP
fint
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP