Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

granvän




sparven

vaggar solvind



i grans
mantelflik



sparvhöken vakar
med ängens
vandring


strövtåg


slånbär
väcker
sakta


vitfjärils
rörelse




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-14 21:18



Bookmark and Share


    lenakarin
Förtrollande..Vitblommande slån hör förstås ihop med vitfjäril, ja!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser