Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir så ledsen

Jag blir så ledsen
när du gång på gång
sårar mig
Jag blir så ledsen
så arg, så full av ångest
Jag blir så ledsen
att jag gång på gång
låter mig bli sårad




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-15 01:02



Bookmark and Share


  ULJO
Smärtsamt men modigt av dig att uttrycka dina känslor på det viset.
2012-04-15

  Anders Nordlander VIP
precis, så illa känns det!
2012-04-15

    lory
så mycket smärta..stå upp för dig fina du....fint men sorgligt
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP