Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No more shit to Gaza

Ännu en gång hävdar Gardell, Göring
och company att det är helt rätt i Svea Rike
med postnaziideologier och de tror att de än en gång
kan gömma sin antisemitiska propaganda bakom
floskler av humanitär art.

Detta såg Sverige igenom för länge sedan.

Ändå tillåts fortfarande sådant beteende inom
Svea rike utan större protester medan ekot av
Sveriges deviser såsom tolerans, likavärde och antirasism
ljuder i bakgrunden av dylika terroristers angreppspunkter.

Sedan de senaste försöken till medvetande genom provokation
mot staten Israels rätt till existens – det vill säga lagbrott mot
mänskliga rättigheter såväl som FN:s resolut ägt rum
har västvärlden med emfas fördömt dylika aktioner.

Ändå vill dessa mörkerkrafter och brunskjortor fortsätta att sprida
sitt hat mot den judiska staten.
För dem är det inte nog att 6 miljoner
judar förintades under holocaust.
De vill fortsätta arbetet som deras föregångare
misslyckades med.
Att helt förinta det judiska folket och alla dess krav på likavärde.

Därför vill de införa nya konvojer med vapen och materiell
som kan användas till sådant av Israels fiender och motståndare,
detta medan de vill framföra att det endast är fråga om humanitär hjälp.

Det är dags för svenska medborgare att för en gångs skull ta ställning,
något vi misslyckades med under krigets gång som kostade 6 miljoner
oskyldiga människor sina liv.
Något vi misslyckats med gång
på gång då orättfärdighet visat sitt fula tryne inom Europas gränser
såväl som i resten av världen.
Alltför rädda att förlora anseende som ställning.

I detta platsar antisemiter och rasister som Gardell alltför väl.
Frågan är bara när vi andra svenskar våga protestera
OCH SÄGA KLART OCH TYDLIGT.
Att detta är inte något som vi som nation ställer oss bakom,
utan fördömer med emfas.

Att vi enade som nation ställer oss som en man (och kvinna)
och säger unisont:
NO
MORE
SHIT
TO
GAZA!!!





Fri vers av Regular
Läst 551 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-15 01:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet...
2012-04-15

  walborg
NO MORE SHIT TO GAZA!
2012-04-15

  Vici
Ja nu får det vara nog
med galenskaperna!!!

Man skäms ju som svensk
över pinsamheterna!

Jag instämmer verkligen
fullt ut:
NO
MORE
SHIT
TO
GAZA!!!
2012-04-15

    Amicus
Bra skrivet!
Håller med- den enda demokratin i mellanöstern vill
så kallade demokrater utplåna tillsammans med terrorister (hamas)
- absurt!
Varför inte flytta till någon av dessa "fina" länder där kvinnor förtrycks
och oliktänkande fängslas - detta protesterar man inte emot...
2012-04-15

  Bibbi VIP
"NO
MORE
SHIT
TO
GAZA!!!"

Det ställer jag mig bakom.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular