Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

En dag
med mig själv
ensam

En dag
utan samtal
förutom den inre
dialogen

En dag
med måsten
men ändå inte

En dag
för summering
eftertanke

En dag
blott en dag




Fri vers av AA VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2012-04-15 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP