Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsnatt

Hör steg
utanför dörren
olika liv levs
parallellt

Var och en med sin karta
sina mål

Hör billjud
utanför på gatan
alla är på väg
någonstans
i natten




Fri vers av AA VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-15 02:02



Bookmark and Share


  ULJO
Alla är vi på väg någonstans, men vart? Fina tankar i natten.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP