Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentum

Döden trycker sin hand mot
rutans imma, tecknar din tillvaros

gränser, dina andetag är rullande kulor

över tidens asfalt, känslornas
vävnad är en olöslig gåta

och varje ögonblick är en strid

varje människa ett slagfält












Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-15 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy fan va bra!
2012-04-15

  Anekdot
Riktigt riktigt bra :)
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin