Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara massa känslor. Ingen ordning alls bara skrivit det som flutit direkt ur mitt hjärta å mina fingerspetsar. Ge gärna respons!


Livet idag å en undran

Mitt liv är ett totalt kaos.
Ett kaos av att försöka hitta mig själv.
Samtidigt som jag vet PRECIS vem jag är.
Hade jag sett min själv just nu för ett, två år sen hade jag
inte ens trott att det var mig själv jag såg.
Ett destruktivt levrne av sprit, cigg å tillfälligt sex.
Ett sätt att söka bekräftelse? Jag vet inte.
Jag vet bara att på många sätt har jag aldrig varit så lycklig som nu.
Samtidigt undrar jag om det verkligen är så det är.
Eller om det är så jag intalar mig.
Kanske har jag byggt upp en fasad av en så pass stark å självständig kvinna
att jag till och med lurar mig själv.
Men jag är ju så STOLT.
För idag, trampar INGEN på mig.
Jag har många vänner och blir omtyckt för den jag är.
Idag vågar jag vara mig själv.
Hade dagens jag sett tillbaka på det gamla jaget hade dagens jag skämts.
Skämts över hur illa jag kunde tycka om mig själv.
Hur skall en annan människa kunna finna mig vacker om inte ens jag själv gör det?
Idag får jag många blickar av män jag möter, och jag har blivit bra på att uppskatta dem.
Jag har lärt mig hur jag skall skratta å le mot dem över ett rum för att fånga deras uppmärksamhet,
Manipulera dem till dit jag vill ha dem. Män är lätta att styra.
Ibland avskyr jag mig själv för att jag leker med dem.
Samtidigt är jag så VANSINNIGT FÖRBANNAT NÖJD.
En man mitt i natten fick mig för att han pratade skånska. Och ja, utssendet var det inget fel på.
Men när han i början av det som skulle bli en våldsam, tillfredställande (tillfälligt) och alldeles underbart bekräftande sexakt utbröt "åh shit va stora bröst du har, det såg jag inte ens" kom en liten tunn strimma av lycka, samtidigt avsky mig mig själv krypandes.
Han hade alltså sett mig för mitt ansikte. Brösten är jag van med, det brukar läggas mycket fokus där. Jag vet att jag har ett vackert ansikte, men hade ändå antagit att det var på grund av dem han tagit mig med hem. Därav avskyn.
Lyckan kom av att folk ute på krogen också ser det. Inte bara ett par shyssta tits.
Eller när den andre mannen jag hade 2 dagar före låg hela natten å strök mig över kroppen å i ansiktet. Kysste min panna å med medkänsla i rösten talade om hur synd han tyckte om mig å min rethosta.
DET BLIR FÖR INTIMT. FÖR PERSONLIGT.
Ge mig bara sex för en kväll. Slå mig, bind mig, behandla mig som den enkla jävla kroghora jag blivit.
Berätta för mig hur värdelös jag är å hur mycket mer värdighet jag hade förr.
Eller gör det inte. För INGEN ser ned på mig.
Mitt liv är kaos. Jag är kaos. Men jag är lycklig. Tror jag.




Fri vers av september07
Läst 234 gånger
Publicerad 2012-04-15 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

september07
september07