Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMO

 

 

Skärmkontakter

kan spraka,

men det är mest

statisk elektricitet,

självsuggestion

och fria fantasier.




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-16 17:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Illuminationer.
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke