Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstract – en dag

 

Att skratta sig vansinnig,
utlämnad,
blottad.

Att sjunga en själ
till en rymdpromenad.

Att vila en panna och kyssa en hjässa.

Vad mer kan man önska
under en dag?

Att stöta i morteln,
se dofterna lyfta,
flyga i sträck
till ett innersta rum.

Att väcka en dröm
som får tvivel att brista.

Flöda,
begråta
och falla i sömn.




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke