Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De där dagarna

du var en katapult genom tillvaron
med svart bottenglitter
och ett ax som hängde
mellan soffan och skrattet
oemoståndeligt svimfärdig
och stretande
en djupdykning av de sällsynta
i allt som var vi och du och jag
de där dagarna när vi gick bredvid varandra
och allt var riktigt i sin raka ljuvlighet
men inte utan sorg bara vackert som fan




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-16 22:49



Bookmark and Share


  MobergsOrd
Breathtaking!
2012-04-21

  Katinka VIP
Jättefin text. Gillar den mycket.
2012-04-17

  Nanna X
du gör mig gråtfärdig. "allt var riktigt i sin raka ljuvlighet men
inte utan sorg bara vackert som fan" det är ju så man ville att livet skulle kunna få vara. riktigt.
2012-04-17

  surface to air
Åh den här texten gillar jag!
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP