Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I like you to much

Dont look at me.
Dont pull me close.
Dont invite me to come.
Dont buy me drinks.
Dont play with my hand.
Dont put your head on my shoulder.
As long as you say you love HER!




Fri vers av Praline
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-08-03 09:36



Bookmark and Share


  Zam
män, som aldrig vet vad de vill...äta kakan o ha den, jovisst om det hade gått... fint skrivet. o sant. Gör den på svenska också är du snäll :)
2004-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Praline