Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som vän

Jag gav dig mitt hjärta
Jag var bara glad att du ville ha det
Men sedan vägrade du ge mig ditt
Sade att du gett det till någon annan
Nu sitter jag här utan hjärta
Och gråter tårar utan slut

Jag orkar inte med mer
Jag vill bara glömma min saknad
Jag vill vara glad, lycklig
Om jag inte kan leva med dig,
Så vill jag leva utan dig
Den tanken är jobbig

Du vill vara min vän
Jag orkar inte säga nej
Trots att jag sade från början
”Jag vill inte ha dig som VÄN”
Kanske jag skulle säga det igen
\"Jag vill INTE ha dig som vän\"




Fri vers av Praline
Läst 395 gånger
Publicerad 2004-10-10 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Praline