Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det kärlek?

Om jag älskar dig
Och du älskar mig
Då måste vi väl vara kära

Men jag känner inte din kärlek
Och du inte känner min
Ska det vara kärlek?




Fri vers av Praline
Läst 571 gånger
Publicerad 2004-08-23 15:32



Bookmark and Share


  Manal
Klart man måste känna kärleken-vad är dte annrs?
2004-08-23

  JMR
kan inget annat säga än att
-lämna honom!
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Praline